Известие

Collapse
No announcement yet.

Автопилот на Алфа 156 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автопилот на Алфа 156 ?

Някой има ли представа дали може на Алфа 156 допълнително да се монтира автопилот и за какви пари (части, труд и т.н.) ?
    На мен ми предлложиха пълен комплект нов (неоригинален) за 420 лева, но не знам дали си заслужава.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

???? ?? ?? ????? ?? ? ???? ????????
    ________
    Mercedes-benz c111
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:02.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
      чудя се за какво ти е този темпомат
      Абе и аз се чудя. Ама какво да направя като ме кефи Алфата и се чудя с какво да я глезя.
      А сега сериозно: често ми се налага да пътувам извън София и БГ по дълги, еднообразни и скучни пътища. И като ме хване мързела ми се иска да спра да натискам педала на газта.

Comment

На разхода също се отразява благоприятно автопилотът, но не и при нервните шофьори
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          На разхода също се отразява благоприятно автопилотът, но не и при нервните шофьори
          Според шопите: "Кое си сака оно си требе. А кое си требе оно си сака.". Ако се налага и на психиатър ще ходя.

Comment

Психиатър немаме, ма па имаме гинеколог и зъболекар. Избирай !
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Димо,

къде ти дадоха тази цена?

Comment

[quote=????][quote="santo_traficante":wau9c8i9]???? ?? ?? ????? ?? ? ???? ???????? [/quote]

??? ? ?? ?? ????. ??? ????? ?? ??????? ???? ?? ???? ?????? ? ?? ???? ? ????? ?? ? ?????.
                ? ???? ????????: ????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ????? ????? ? ?? ?? ?????, ??????????? ? ?????? ??????. ? ???? ?? ????? ??????? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ???????? ?????? ?? ?????.[/quote:wau9c8i9]?? ????? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??????? ???? ????? ?? ??????
                ________
                [URL="http://macgame.org"]Mac games[/URL]
                Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:02.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Психиатър немаме, ма па имаме гинеколог и зъболекар. Избирай !
                  Гинеколожка с добри мерки не предалагате ли ?

Comment

Първоначално публикувано от todorer
                    Димо,

къде ти дадоха тази цена?
                    В Автосервиз "Елиа" (или "Мазда" както е по-известен) в Горубляне на бул. "Първа българска армия". Много точни пичове. Ползвам услугите им от доста години и съм изключително доволен. Предложението обаче е от техни познати. Ако предложението беше от момчетата в сервиза нямаше да се колебая, но в случая е от хора, които не познавам, та затова питам по-знаещите от мен.

Comment

[quote=santo_traficante][quote="Димо":1q7icj4h]
                      Първоначално публикувано от "santo_traficante":1q7icj4h
                      чудя се за какво ти е този темпомат
                      Абе и аз се чудя. Ама какво да направя като ме кефи Алфата и се чудя с какво да я глезя.
                      А сега сериозно: често ми се налага да пътувам извън София и БГ по дълги, еднообразни и скучни пътища. И като ме хване мързела ми се иска да спра да натискам педала на газта.[/quote:1q7icj4h]да взема да ти препоръчам нещо по тъничко като тухла на педала [/quote:1q7icj4h]

И с тухла на педала става. Обаче няма да мога да реагирам бързо, ако някой Голф се опита да се прави на автомобил.

Comment

Working...
                      X